När man köper ett hus

Att köpa hus är ett stort projekt och en ordentlig investering. Det är i princip omöjligt att få tag på ett perfekt hus, men det finns vissa skavanker som är värre än andra. Min pappa säger alltid att det första man ska titta på, är om det växer träd för nära husgrunden, eftersom de förstör isoleringen. Fuktskador är också något som man bör akta sig för eftersom de ofta är större än vad som syns på ytan. Har man småbarn kan det vara bra att ha en planlösning som tillåter att inte springa upp och ner för trappor funderar på att köpa en ny stege eftersom vår precis har gått sönder.

Dock är det viktigaste att man känner sig som hemma i huset, och det är något som jag tycker att man känner från början. Antingen förälskar man sig, eller inte. Och även om ögonen är bra för att avgöra ett husköp, är magkänslan alltid bäst! Kollade även igår på jutabo.se som har fina lägenheter och nybyggen i Göteborg. 

Kom över denna artikel som jag tyckte hade riktigt bra tips om vad man ska tänka på när man ska köpa hus. Sen har ju Hemnet en riktigt bra guide om de 7 viktigaste sakerna att tänka på inför ett husköp.

20 jan 2016

Välkommen

Välkommen till min blogg!