Köket

Jag tänkte dra igång temainläggen med att skriva lite om vad som kan vara bra att tänka på när man ska inreda ett kök. Mitt kök är ganska litet, så därför tänkte jag idag tipsa om hur man får ett litet kök att kännas större.

  • Försök att tänka lite utanför boxen. Du kan exempelvis satsa på ett köksbord som hänger på väggen. Då kan du på ett enkelt sätt bara fälla ner bordet när du ska äta, och sen när du inte ska äta fäller du upp det igen. Det kommer göra att du får massvis med plats i köket.
  • Utnyttja hela rummet. Då tänker jag främst på att försöka utnyttja takhöjden. Om du har ont om plats kan det vara en god idé att bygga förvaringen på höjden.
  • Enligt mig måste man ha en diskmaskin. Satsa på en bänkdiskmaskin om du har ont om plats.
  • Flyttbar köksö. Det finns massvis av smarta barbord och köksöar som inte är så stora, och som man lätt kan flytta på när de är i vägen. Exempelvis detta från Ikea finns att köpa till ett billigt pris.
20 feb 2016

Tjo!

Kul att ni har hittat till min blogg!

Jag är en 26-årig grabb från Västerbottens inland. Här på bloggen kommer jag skriva om vad som händer i mitt liv, men kanske framförallt om inredning för jag har nyligen köpt ett hus som är redo att börja inredas. Jag hoppas att ni kommer vilja hänga på. Kom igen, det blir kul!